Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi fastnar i spår... vill göra så mycket vågar inte, kan inte, orkar inte, men.... ....vakna och gör det du vill. Om så bara för en dag. Gör ditt liv meningsfullt!


Det oskrivna

Det oskrivna bladet ligger framför mig


LIVET


Jag kan skriva min historia
och den är MIN
Den är personlig

Jag tänker fylla \"mitt ark\"
ge det liv och utfyllnad
värde
meningsfullhet

Jag ska göra mitt liv till en frodig trädgård
fylld med dofter
intryck
känslor
och kärlek

Det finns alltid någor nytt att se
alltid något nytt att lära

I drömmens värld är allt enklare
men att göra dröm till sanning...

Det är på tiden att våga!




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-20 10:48



Bookmark and Share


  FÖRBJUDENKÄRLEK
En mycket tänkvärd text. Väldigt väldigt bra skrivet :)
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen