Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knackar

 

Du knackar på mitt bröstben
som en stilla vädjan
om att få bli insläppt i mitt liv

och i dina ögon lyser längtan
då du inte längre är rädd
för glöden under ytan

Kom värm dig mot mitt bröst
jag lämnar hjärtat på glänt




Fri vers av Anna H
Läst 623 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H