Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har tappat stinget.


en dag i juni.

minns du den där dagen i juni
när vi låg skavfötters bara för att minnas hur de kändes
att krama om varandras fötter hela natten lång

och hur dina ögon var ljusblå precis som himlen
och mina ögon var bruna precis som blomjorden
du sa att mina var vackra ändå
för dom var fulla av liv

solen sken hela natten då
det var du, jag och alla spökhistorier
du försökte alltid skrämma upp mig
för att sen kunna skydda mig från allt ont

det var inte alls så länge sen
för jag minns allting
precis som att det var igår

men igår är alltid längre bort än vad man tror




Övriga genrer av Lina Hellstrand
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 15:06



Bookmark and Share


    Oprofessionell
du har absolut inte tappat stinget, tycker att du blir bättre och bättre liksom
\'\'
men igår är alltid längre bort än vad man tror \'\'

väldigt liksom bra avslut eller vad man ska säga
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand