Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en dikt jag skrev förut. kärleken flödar.


borta med tiden.

här står tiden stilla
för du tog mina andetag
och sparade i ett ögonblick
som vi delade på två
och jag glömde bort
alla misstag
vi en gång gjort
allt det som sårade

för stunden var
alltför perfekt
och det var inget
man bara slarvade bort
som allt annat
jag alla gånger

- tappat bort




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-16 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand