Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom tillbaka, du kära lilla frö

du fanns ju där
så full av liv
långt inne i min dröm
så fanns du

jag skapade allt som hade med dig att göra
ditt blonda hår och dina bruna ögon
barfota fötter som smög sig fram
i ett gräs som fortfarande var fuktigt
och en solnedgång med allt vad det innebar

visst fanns du där
om så även bara för en stund
så fanns du där

och jag hoppas du kommer tillbaka
snart igen
att du stannar kvar hos mig
ser ljuset och tillbringar
ett helt liv med oss

med mig och din pappa




Fri vers (Fri form) av Lina Hellstrand
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-08 15:22



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Känner igen mej i saknaden efter ett barn. Med allt vad det innebär.
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand