Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förståndiga mystik-liv



enerverande energier


underlättande andetag
sönderblåsta fingeravtryck
med massor av förstörda
mascaralakan

mörknande sekundvisarsmygande
dagar och nätter
ihopsmältande

och du

dina drunknade hårbottnar
med shampoonerade hjärtetrådar

oigenomtänkta smekningar
över alla kroppens vrår

tår

sår

ingenting
är oförändrat
men allt är
aldrig
som just då




Fri vers (Fri form) av Lina Hellstrand
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-15 22:37



Bookmark and Share


    Oprofessionell
"tår

sår

ingenting
är oförändrat
men allt är
aldrig
som just då"

Ett perfekt avslut!
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand