Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt tiden gå och börja sedan att förstå.


Så smyger alla timmar förbi långsamt
Dina händer håller hårt i mina
Du blir aldrig mitt nya jag
Jag duger bra som jag är

Som om livet skulle ge mig en ny chans?
Jag lever i en finfin balans
Mellan dina tårar och söndertrasade lögner
Ett desperat försök att skapa något som inte finns
Som aldrig fanns

Handslag famntag klapp eller kyss?
Vi slutade älska mitt emellan
Vi kan låtsas att himlen är blå
När regnet egentligen öser ner

Du släpper sakta taget
Om mina händer




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 457 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-19 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand