Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så länge vi andas

dina fingertoppar sticker som nålar
mot min hud

varje gång du rör mig
hakas känslan fast
och lämnar ett litet hål

för varje andetag
kommer du närmare
min sanning

förlåt om jag skrämmer dig, älskling
jag lämnade dörren upplåst
om du vill gå nu




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-11 13:12



Bookmark and Share


    Ladyblack
" Jag lämnade dörren upplåst, om du vill gå nu "
Får gåshud!
2012-10-11

    Upplandspoeten
Oj,oj så vackert skriftat och vilken känsla i hela texten. Visst är det så man kan känna när man öppnar upp sig för någon.
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand