Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har ingenting längre. inte ens förmågan att uttrycka mig.


när hela jävla världen bara dör.

jag försöker iallafall att andas
när hela jävla världen håller andan

jag försöker iallafall att se
när hela jävla världen blundar

jag försöker iallafall att gå
när hela jävla världen stannar upp

jag försöker iallafall att slå tillbaka
när hela jävla världen ser på

jag försöker iallafall att sakta ner
när hela jävla världen gasar på

jag försöker iallafall att leva
när alla andra bara dör


glöm himmelen
helvetet är varmare




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 570 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-16 12:41



Bookmark and Share


  isabel louise
du kan visst uttrycka dig! du uttrycker dig starkt och kraftfullt! äkta! bra skrivet!!
2008-09-19

  Maria T
Du ska se livet är fullt av äventyr
2008-09-19

  Mats Henricson
Bolmärker !
2008-09-16

  Mats Henricson
Jodå, Du kan uttrycka Dig, den här dikten är riktigt "Giftig" , och vittnar om VILJA och GLÖD !! Du Behövs !
2008-09-16

    Maria Malm
Du har visst någonting. Du har förmågan att uttrycka dig.
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand