Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad fan är det som händer?

du viskar alltid
när du är rädd

rädd för att jag ska gå sönder
i tusen bitar som inte går att sätta ihop

men jag är inte den
som är den
som är svag

okej, jag är kanske inte så jävla stark
(men inte heller gjord av porslin)

ibland ångrar jag
att du fick se mig gråta


stålmannen har starkare armar än du
där ska jag vila från och med nu




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-16 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand