Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppa inte älskling. vad du än gör, hoppa inte.


odödliga, du och jag

glömde vi bort
att hålla allt gömt
så att ingen annan
kunde skada oss?




Övriga genrer av Lina Hellstrand
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-05 23:46



Bookmark and Share


  BaraSaraaa
åh va bra!!
2007-09-16

    Oprofessionell
den här var bra, men jag känner att frågetecknet kanske är lite överflödigt, att det skulle få texten till en annan nivå om det försvann och kännas lite spacat. men ja, den är bra som den är också :)
2007-09-16

  albertina
Så få ord som kan vara så starka=) Väldigt starkt
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand