Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sarkasm är älskvärt.

Jag gillar din historia,
den löser sig ur vardagen.
Jag gillar att höra
dina blodiga berättelser
om näsblod och blödande läppar.
Jag gillar ditt svullna öga,
jag skulle gärna skaffa mig ett sånt.
Och ja, jag gillar att höra,
hur din far dig nästan ströp,
jag älskar att höra
hur din mor fick dig att sjunka ner igen.
De sätter dig på plats,
oja, det är en älskvärd sak,
bara att se en människa
som vet att hon står lågt nere.

Jag gillar att höra dina lögner
då du försöker gömma
dina självdestruktiva beténden.




Fri vers av Romance
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-08-20 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Romance
Romance