Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nångång när jag inte mår så bra vill jag kapa åt mig alla och allting. bidlen för den handlar om ensamma mej.


Men du är min.

Jag är kanske fattig på kärlek,
men pengar är inget problem.
Mina tårar kanske inte rinner som forsar,
men sorg är det ingen gräns på.
Jag kanske inte är mig själv,
men fejk kan jag alltid vara.
Jag kanske inte har många vänner,
men hatobjekt är det ingen brist på.

Jag har kanske inte så många nära,
men du är min.




Fri vers av Romance
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-08-20 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Romance
Romance