Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är inte sarkastisk, jag bara mådde bra, bättre, bäst en dag.


Dirty toughts.

Hej, nu kan vi slänga iväg
alla dirty toughts,
och sätta ner oss
lugna oss lite grann.

Och idag är vi bra.
Idag är i bäst.
Det är skönt
att det finns dagar
som den här.




Fri vers av Romance
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-08-20 17:53



Bookmark and Share


    sleepwalking
Härlig text, verkligen!
och om det är du på bilden,
kan du skratta dig lycklig
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Romance
Romance