Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kände för o skriva av mig.. kommer inte orka med skolan om de ska hålla på. visst det är 2 år kvar. men 2 år kan slita o såra djupt i ett människo hjärta.


Skolan! Ska det vara såhär?

Ta inte förgivet att alla är din Vän

slå inte tillbaka, ge inte igen

jag har hört att glada ögon ger fienden bekymmer

men hur ska jag kunna visa när jag alltid rymmer?

jag vill ente se er, inte veta av er!!

men ändå står ni där me era fula, bleka jävla fejs och ler?!

vad är ert problem?, Stick! försvinn! DRA!

skit i mig, ser ni inte att det ni gör är inte Bra!?

jag mår SKIT!, Hur mår NI?!!

kan ni inte dra ett streck och låta mig vara fri?

vad har jag gjort? vad är felet?

nej snälla! låt mig sluta spela detta spelet!!

med Hardcore skrikande musik i öronen

går jag ändå dit

imorron börjar det hemska kallat \"Skolan\"

som är fullt med SKIT!!!













Övriga genrer av Kill-something
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 18:48



Bookmark and Share


  *Camilla*
Så kände jag under sista delen av nian
men nu ska jag äntligen få börja gymnasie
Och jag valde den som ingen annan tog
OCH JAG ÄLSKAR DET
hoppas bara jag inte blir lika nedtryckt där :/

kram på dig
*rädd*
(börjar på onsdag, och världens klump
växer i min mage)
2007-08-20

    Miraa
Åh...den var gripande!!
Jag kan nästan se \"dom jävlarna stå där och flina\"...så levande beskriver du!
Tja Rasmus, önskar jag kunde säga något uppmuntrande idag, men.... Äsch, jag måste ändå säga något;)
Gå nu till skola, tänka på vilken underbar sommar du haft och vilket bra liv du har (om jag fattat det rätt). Säkert har du mycket mer än vad \"dom\" kan drömma om!!

Kram
2007-08-20

  Nattens barn
Tro mig, jag vet hur det känns. Även om det inte värkar så. Du ska inte låta dem trampa ner dig. Den glädjen ska dem inte få. Du må har förlorat slaget, men kriget är inte över en. Det e bara att kämpa vidare och röja allt i din väg!!
Tack och lov så har jag en vecka längre lov och börjar i en helt ny skola långt ifrån helvetet..
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something