Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens snö

 

Lejonets gap sväljer sista strålen ljus

I nattens snö

Markatten sitter på sin vakt

Spring , hoppa

Livets sista dagar här

Sista chansen

Av sommarens regn

Att bada i

Höstens löv är här

Vinterns snö kommer sen

Fylld av aska

En smutsig vinter på gång

Virad i mitt lakan

Jag vilar ut

Kommer fram till vårens grönska

Säg

Godnatt

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 19:50



Bookmark and Share


  Carlita
en underbart vacker text
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter