Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diska med öronen

 

 

Kaprifoler får mina tår att dansa bugg

Händerna att leka med ull

Diska med öronen

Stå på näsan som värsta spagettiviolonisten

Jamma mjukt med en cd-skiva

Hoppa på grannens dörrmatta

Spy i trappan så vaktmästaren kan halka

Skita i gadroben utan att det luktar illa

Virka löv till en fantasi biff

Som vill hoppa ner i min kavaj o sova ruset av sej

Sno all luft som finns bygga mej ett eget slott

Äta saft med kanel sås

Grina illa när när ja ser vimmel yra katter på jakt

Drömma vidare om mina skojiga ord

GODNATT KÄRA BANAAAN

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-20 21:22



Bookmark and Share


  Obnoxious
Den är knasigt fantastisk!
:D
2007-08-20

  Carlita
hehe.. galna du! i like it
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter