Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld som vår

Uppfyll mig av dig
i ett oändligt rus
av förgiftade lagar.
Våra kroppar brinner likt hungran
över längtande fantasier.
Det är evighets sekunder
mellan oss två i vår värld.
Kom gör mig hel
kom omfamna mig
i vår förtrollade atmosfär.
Här vill jag alltid stanna
här älskar jag oss så
i allt vi har för varandra
fäller jag en tår
för att vi aldrig kan ses ute på gatan
utanför skyddande vägar
ser andra något som skulle kunna hatas.
Jag kommer igen
när tiden finns till
för det vi har när vi är tillsammans
är underbar frihet
i allt jag vill.
Magiska ögonblick likt en älvdans
du får mig i trans
i vår hemliga romans.






Fri vers av Tildus
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-21 10:44



Bookmark and Share


  systra
Vackert, vet inte vad jag ska skriva...mer än att det knyter sig i bitt bröst...att inte kunna släcka kärlekens törst...gömma sig i en grotta o slicka sina sår....återigen vackert...
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus