Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ströddes i din väg




jag ströddes i din väg

på det att din fot
aldrig skulle halka

och din vandring
vara trygg



jag ströddes i din väg

och blev trampad

ner





min syster
min lilla, fina syster
blev kryddan
i ditt liv

din levnads sälta









Fri vers av Tina Q
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-21 12:34



Bookmark and Share


  Effell
Aj! Jag vet ju inte, men den här texten skulle verkligen kunna handla om den djupaste förnedring...!
2007-08-31

  Rosmarin
läser ut en otäck stämning i den här...men det är bra skrivet, för man får tänka själv och läsa mellan raderna
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q