Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ligger död död död

 

Det öppna såret likt ett dragspel

På din hals

Krater stora hål i vecken på din arm

Skotthålen fem till antalet

I blödande fanfar

Sjunger din dödsdans

Kniven i bröstet trycks allt längre in

Sakta och omvridet

Fallandes i slowmotion

Du ligger död död död

Hoppet försvann

Ditt lidande med

Frihet

Till

Sista tåren

 

 

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-21 17:54



Bookmark and Share


  Catrin
riktigt rå text i Tarantino anda som berör.
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter