Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag må vara blind




jag behöver inte titta
för att se dig
skönheten känns
i fingertopparna




Fri vers av Morbide
Läst 641 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-21 20:07



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
I love it.
2008-01-25

    eventualiteter
det är så...enkelt, och så bra! puss<3
2007-09-09

    inmeddiginålsögatkamel
Aaaaaah <3
Jag tycker om!!
Den här var söt, den får mig att skratta :D
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Morbide