Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan inte sluta även fast jag vill. mycket vill ha mer.


sår i handen

röda fingeravtryck
i siden

du får mig inte att läka

som ett sår i handen
på fingertoppen
slutar aldrig blöda

utan lämnar mig öppen
och sårbar

likt det förhårdnade köttet kring mitt härta
som klipps upp
när du rör vid mig

när du slinter med saxen
som ett sår i handen
på fingertoppen

plåstra då om mig
blås försiktigt



och snälla
börja om igen..




Fri vers av tuss
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 21:44



Bookmark and Share


  stronza
det här är kärlek
du är en klok kvinna
2007-09-22

    Fantasioffer
sorlig och bra dikt. Jag ser saker framför mig. Bra!
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss