Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frestelse

 

Jag älskar smaken av mjuka läppar

mot den blottade svanken

ilningar som sprider sig i kroppen

små lätta kyssar

som fjädersmekningar

 

 

passion...




Övriga genrer av LadyFool
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-21 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool