Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd & Väntan

 

osäkerhet

Ni vet, den där

 

(undra om han vill som jag)


och mage känns så

KONSTIG



ihålig, men ändå
fylld

inte går det att äta

 

(undra när han hör av sig)


och telefonen

invid

sängbordet

 

IFALL



(klockan spelar nu ingen roll)


för tystnaden ökar 

hemgång
göder


osäkerhet


(undra om detta kommer att sluta väl)

 

 

Tills
Nästa
Gång

 




Fri vers av LadyFool
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-22 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool