Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återkomst

ett avslut står skrivet

och försvunna

äro gamla spöken




Fri vers av LadyFool
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-31 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool