Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skepp kom lastat med onödiga besvikelser

 


jag tror att någonstans inom mig
finns ett fel
en gömd saknad
given i födelsens första sekund

redan då grät jag
för mig själv
och stundtals jag tvingat
tårar att rulla över

idag jag behöver dem
för att härda ut


jag kräver dem
för att vidare leva


med handen över hjärtat
jag känner vemod
och bristen på tålamod
väller nu över kant

jag sinar inom
otålig
likt skärgårdssand
river 

suddig är all tillit
förlorat är mitt tålamod
ofta jag saknar
ork

 

och någonstans inom mig

 

jag vet

 

 

varför 

 

 

 




Fri vers av LadyFool
Läst 438 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-18 22:55



Bookmark and Share


  Rockalex
Så uttrycksfullt och klarsynt
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool