Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom tid

Älskar du likt jag
ser ljusens sken dansa längs din ryggrads linjer
och jag längtar din hud så nära
som inget avstånd

Det ter sig ändlöst

Livet

och andetag vi delar fyller tomrum som uppstår
ur intet

En glimt när du sover och jag älskar innerligt
varje utvald del och den jag

blir



Likt sammet mot en rodnad kind

något läker




Fri vers av LadyFool
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-17 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool