Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtad poesi

 


Big bang,


och kyssar
blir till små kontinenter på min egen världskarta
målad på magen, du bor i naveln
nära till allt
och med en hungrig mans sökande
länderna döps ömsint
en efter en
med små hemliga skatter
jag bevarar i djupet


och tungan
ritar slingriga vägar längs kullar genom dalar
bomärker gömda grottor
och med en nyfiken mans sökande
de vackraste sångerna skrivs
en längtad poesi
ilar längs ryggraden


Big bang,

och nätter
blir aldrig mörka med miljoner stjärnor
i min vila, du sprider stjärnstoft
markerar egna revir
och med en älskad mans sökande
du äger


hela världen

 




Fri vers av LadyFool
Läst 479 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-23 23:28



Bookmark and Share


  Sara Lundell
Helt underbart <3
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool