Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa väninna

Det var du för mig
varför du som var
så full av liv och glädje
du blommstrade ju hela du

Men vi hade så fel hann
inte få ta farväl av dig
du dog en tragisk död
hela din lägenhet stod i lågor
och med dom slocknade även du

Hoppas du är lyckligare nu
jag kommer att sakna ditt
härliga skratt men inom mig
vet jag att du även nu skrattar åt mig
och alltid kommer att spela mig
dina spratt farväl nu min bästa
vän känndes skönt att få skriva
dessa sista raderna fast du inte
kan läsa dom älskar dig




Fri vers av Ann-christin
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-08-22 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin