Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en siames i rymdraket

 

Kittlande ljudspel

Spinnande katter i min tall

Vrider sej fyra varv i skratt

Som en siames i rymdraket

Lallandes på sina små fylleben

Äter ketchup med tån

Innan han trillar ner i ån

Och ser på sin mosters feta lår

Stackars lilla tå

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 22:36



Bookmark and Share


  Just Emotions
hhahahaha ;) massor med nypon till dig*****
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter