Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisa, för osaliga minnen

vaknar ett minne
gnyr i halvsömnen
drömde kyssmjuka smekord och hud

minns hungern
somna om

vaggar det varligt
sov sov och glöm nu
det är natt och så ska det vara

glöm hungern
somna om




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 23:50



Bookmark and Share


  wayward - taiga
läser precis om en flicka som sändes tillbak till det arma krigshärjade finland efter att ha varit fem år i svensk-burget, grädd-stint fosterhem.
om inte misären de krigsbarnen möttes av vid \'hemkomsten\' skapar trauman, har den ändå plöjt outplånliga fåror i deras själar.

du sätter på pränt sådant som inte skall glömmas, bra!
2007-08-30

    Göte Holmlund
glöm hungern somna om..stark, doftar dan andersson
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger