Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivet hjärta...

Tider av sorg
då jag bygger min borg.

Resta murar
svåra att förnya till lycka
det är det enda jag kan tycka
att livet har gåvor som är lätta att knycka.

Det är en evig förlust som är svår att hitta
när du nu mitt hjärta tagit för att besitta.

I all damm av rivna murar
ligger endast jag som blivit lurad.




Fri vers av Tildus
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 20:35



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
känner djupet genom orden, bra formulering
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus