Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ och hjärta


Mitt hjärta dras till jorden
och min själ till skyarna
i ständig kamp av motsättning.
Men än är kampen inte vunnen
och separationen dröjer.
Tids nog är det dock dags,
då min själ slår ut dess vingar
och lämnar min kropp
för livet i evighetens skyar.
Då skall mitt hjärta falla
till marken av tyngdlagen
och lösas upp i atomer,
åter till det eviga kretsloppet.




Fri vers av Anna H
Läst 415 gånger
Publicerad 2004-02-26 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H