Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden



Tiden är det livgivande vattnet
som jag vattnar mina marker med.
Tillslut kommer grönskan åter
med nytt saftigt gräs,
som mättar min hunger
till nästa era av tidlöshet.
Då kommer allt att torka igen,
då kan endast tid återuppliva mig.
Tiden som det porlande vattnet
där jag slår mig till ro
för att göra ingenting
och släcka min törst.




Fri vers av Anna H
Läst 323 gånger
Publicerad 2004-02-26 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H