Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kortis.


En aldrig så bra historia



en aldrig så bra historia
är inte fullständig
förrän sista punkten är satt

och det sista kapitlet
är det du läser med tårade ögon

först då




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 512 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 22:01



Bookmark and Share


  aol
ja så sant bravissmo
2007-10-23

  Antropofagen
Härligt ordat! För efter den definitiva punkten och färdigsorgen får man gå på biblioteket, eller kanske till och med till bokhandlaren för en permanent läsning.
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger