Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kortis till.


Augustimörkret


nu vill jag gå ut i mörkret
ännu medan det är varmt
och varsamt känna
hur det kanske är att vara gräs
och ligga under stjärnorna
i stilla ro




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 608 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-23 22:05



Bookmark and Share


  Just Emotions
åh va fint!! STOR APPLÅD***
2007-09-26

  poesi pplot
Härlig dikt. Den där känslan är så undanskuffad idag. Jag vill ha den tillbaka!
2007-08-24

  Antropofagen
Kolsvarta, varma nätter, en alldeles lagomt lång historia.
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger