Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårfyllda ögon

Sitter en flicka i trasiga kläder och gråter

blod droppar från hennes händer
hon tittar upp mot mig och mina ögon

blir tårögda, hon sträcker ut sina armar mot mig
jag tar emot henne i min famn,

känner hur hennes
tag hårdnar om mig , jag frågar vad som står på

allt hon säger är död är bättre, död är bättre
hon tittar på mig med sina tårfyllda ögon
och försöker le ,

hon reser huvudet upp
och viskar till mig äntligen får jag
vila,

sen sluter hon sina vackra tårfyllda ögon
känner hur hon släpper taget om mig
och faller ner på marken,

nu sitter jag och gråter själv med blod
rinnandes längs mina händer
snart får jag vila också min kära,,,




Fri vers av Morgan
Läst 550 gånger
Publicerad 2007-08-23 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan