Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som ändå fick vara en lallande byfåne

 

 

kvällskvistens mörka närvaro
lättar inte direkt upp

mitt sargade tungsinne

så jag önskar att få skratta -
att få le och känna framtidstro!

hur lätt är det inte
     att slira ner i svarta hål

         klösa sönder sina naglar
              på slemmiga lodräta väggar

                   befinna sig upp till midjan i 
                         ruttet stinkande avloppsvatten

kvällskvistens mörka närvaro
i detta svarta själshål
vågar inte lova mig en drömlös sömn

bara evigt mörker

 

 

jag vet att jag borde le...

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-23 23:03



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Ja, i okunskapen finns kanske källan till den eviga lyckan...
2007-09-02

  Lena Renman
Bra bra bra, igenkänningsfaktor hög och mycket väl skrivet om
detta.
Lena
2007-08-23

    ingvar VIP
Ja, ibland kunde man kanske önska att man vorde det.. Men, jag tror inte att jag valde det självmant, trots allt!
Ingvar
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol