Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattiga uttrar ( Alldeles sant)

 

Alldeles sant

Värre än måsar som springer maraton och duvor som spelar poker

Kanske råttor som kör formel ett o skriker släpp råttorna fria det är vår

Ragglande myror på parad i protest mot höjda bensin priser

Strejkande åsnor som får för lite betalt i vård och omsorg

Skattefiflande diriktörs bävrar skor sej på fattiga uttrar

Hemlösa katter får äta sopor helst fem veckor gamalt

Tyvärr alldeles sant

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-23 23:41



Bookmark and Share


  Carlita
Hur gör djur? :)
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter