Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ögonblick i livet Kommer alltid att minnas det.


Det är något i busken!

Det är höst
sen höst.

Klockan är 21 och jobbet slutar
Dags att traska hem
I mörker.
Tur att gatlyktor lyser upp min väg
men skogen på ena sidan är så svart.

Ca 10 minuters väg
om man går fort.

Det knakar
Var kommer det ifrån
Äh, inbillning

Men nu knakar det igen
och rädslan för mörker försvinner
nyfikenheten tar överhanden

Är det inte något i busken där
precis vid skogkanten
men det är ju så mörkt
kan inte se

Måste kolla
går närmre
ser ingenting
måste ännu närmre
och närmre
tills jag är helt nära
och sträcker in mitt ansikte mot den stora busken

AHHHHHHHHHHHHHHHHHH

En best så otroligt stor
kan de va så stora
vi är ju nästan \"nos mot nos\"

Mitt skrik
Ja det var så högt att jag nästan skrämde mig själv
men stackarn på andra sidan nosen då...

Kan ni se framför er
en människa som springer allt vad hon kan
och i motsatt riktning
en älg som springer ännu fortare...
i galopp ser det ut som
när jag vågar vända mig om

Var det jag som skrämde honom
eller han som skrämde mig
Det var nog ömsesidigt

Det skulle vara ett ögonblick för Dolda Kameran




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-24 09:43



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Härligt taget ur den absurda verklighet/overklighet vi lever i. Nyfikenhet kan vara en mkt. god egenskap till oförglömmliga stunder.
2007-08-24

    Erika H
Din nyfikenhet är otrolig. Prassel prassel och du blir nyfiken!!!

Mötet... med en skogens konung...

Jag sitter här med världens leende. Vilken skön text! Njuter av orden. Härligt uppbyggd från början till slut.

Bravo!!!!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen