Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden står still

 

Så länge man hör

Tiden står still

Handlöst förfallen

Vackra dagar passerer revy

Tiden står still

Fön en dag en timme med

Tiden står still

Åren går livet är just en tid

 Lite mer tid

Vilar i det inre

Ingen på vägen

Ingen i luften

Tomma gator

Tiden står still

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-24 11:23



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
ja..så känns det ju faktiskt ibland...
Tänkvärd dikt!
2007-08-24

  Bjarne Nordbö
Lite mer tid vilar i det inre. Kan vara dagens sju bästa ord, iföljd. Lysande målarkludden.
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter