Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite närmare

om du kommer lite närmare ska jag
lära dig alla hemliga gångar och
lära dig följa alla vener
tills du har ritat upp en karta i ditt inre
och mina ord blir till ett överflöd




Fri vers av Simmerskan
Läst 729 gånger
Publicerad 2007-08-24 13:48



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
vackert o spännande
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan