Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla uppåt

När havet är djupt sjunker det som inte kan simma.
Men ditt djup fångar alla själar och kastar de uppåt.




Fri vers av Skogsglänta
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 14:24



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Den här gillar jag i sin klara, ändå diffusa sinnesbild.
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta