Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Du Gått

Det var först när du gått

jag såg stjärnornas starka ljus

Först då

kände jag sandens ljumma värme

Först då

tinade mina tankar

och det osäkra dunstade

Förs då

såg jag hur vacker horisonten var

Horisonten vi trotsade allt för många gånger

Det som har försvunnit är inte märkbart
Du har behållit ditt skal
Bara jag känner av det som fattas
Du står bredvid mig
Men din entusiasm kan jag endast betrakta på håll




Fri vers av Skogsglänta
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-03 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta