Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blossande blom

Du trodde ni var två utslagna blommor
Du trodde ni slagit ut tillsammans
Blomstrade tillsammans
Växte från samma stjälk

Men det visade sig bli du som blev den utslagna
Han var fortfarande en knopp
Du blev utesluten
Han var endast sluten

Slog ni någonsin ut tillsammans?
Eller slog ni bara ut varandra?




Fri vers av Skogsglänta
Läst 373 gånger
Publicerad 2009-04-12 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta