Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetsdrabbarens visdom

Den vane verklighetsdrabbaren varnar;
Många idéer försummas av alla faktum
Du behöver inte vakna ur din virtuella verklighet
Den reella tenderar bara att hålla dig fjättrad

Våga verkställa
Och våga välja vilseledande vägar!




Fri vers av Skogsglänta
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-15 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta