Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obevakade odlingar

Likt ogräs behandlar jag allt jag lärt mig
Kunskaper och erfarenheter
Det växer
Men endast till svåra barriärer
Som jag ej kan nyttja
En väg förbi är omöjlig

En drastisk förändring
Och jag hugger ner allt

Klarare sikt
Inga hinder
gör mig mer vilsen
Tomhet till omgivning


Jag känner inte längre igen mig




Fri vers av Skogsglänta
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta