Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på en reaktion

Ett ord är kastat
Knutar slungas i luften
ger osynliga smällar

Sekundvisaren dånar i hela rummet
Ljuset river sönder mina ögonlock

Att höra dina andetag
är lika jobbigt som att höra vatten droppa när man själv är kissnödig
Jag försöker andas
men det är lika svårt
som att försöka trycka in ett häftstift i ett bowlingklot

Mitt hjärta har bultat sig så stort nu
att jag måste anstränga varenda muskel att inte rycka med
När mina tankar hysteriskt sliter åt olika håll
känner jag mig som en fluga i honung med kladdig vinge

Denna outhärdliga väntan som varar i flera sekunder
är som att försöka ta sig upp i en uppförsbacke
med fel valla under skidorna
Tillslut måste jag vicka på ena tån för att försöka få grepp om verkligheten


Ett ord är kastat
Har fastnat i nätet mellan dig och mig
Väntar på en reaktion




Fri vers av Skogsglänta
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 12:22



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Fy fasiken vad underbart, fantastiskt bra! Finner knappt ord, kära du.

Puss!
2008-04-05

    denisen
underbart
2008-03-28

  mare VIP
..outhärdliga väntan..intensiva känslor..bra..
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta