Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inse det man hade när det redan gått förlorat. Om att precis gå miste om tillfällen. Om att förstå först när det är för sent…


Konsten att hantera tillfällen

När jag lever vaknar jag inte

När jag vaknar lever jag inte




Fri vers av Skogsglänta
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-10 21:15



Bookmark and Share


  dead_prez
fan jag saknar visby
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Skogsglänta
Skogsglänta