Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALLå? FåR MAN RäKNA O M; OM MAN HAMNAR På; \"LEVER INTE\" ?

 

 

Mina prästkragar e slut!




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-24 15:18



Bookmark and Share


  Smultris
du vet, lika bra att aldrig börja...
2007-08-26

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
for vel go till prestkrogen istellet. ligger bredvid kyrkan. finns vel risk att man knappar nogra colomsombra for mkt bara.
2007-08-24

  sistermoon
Kolla med KY - han har kanske en extra och faxar den till dig!
2007-08-24

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Dan! finns inga i spania! tog bara med mig 3.Cathy! jag har provat- och tro mig-varje morgon vaknar jag po stranden-igen. alltid moste man i vattnet -aldrig for man va ifred
2007-08-24

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
tack for dina \" å \" -behover dom nu till nesta text! :)
2007-08-24

  DanSan
************************

Hahaha. . . Ta en ny vet jag!!!

************************
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#